DOMOV   |    AKN PONUKA   |    PROFIL SPOLONOSTI A OBCHODU   |    OBCHODN PODMIENKY   |    E-SHOP   |    KONTAKT

Prehlsenie o ochrane osobnch dajov

 OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV


  1. Ochrana osobných údajov Kupujúceho a práva a povinnosti Predávajúceho pri ich spracúvaní (napr. získavaní, zhromaovaní, zaznamenávaní, usporadúvaní, prepracúvaní alebo zmene, vyhadávaní, prehliadaní, preskupovaní, kombinovaní, premiestovaní, vyuívaní, uchovávaní, likvidácii, prenose, poskytovaní, sprístupovaní alebo zverejovaní) sa spravuje príslušnými ustanoveniami zákona . 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (alej aj „zákon o ochrane osobných údajov“).

  2. Predávajúci získava osobné údaje Kupujúceho výlune v rozsahu a za úelom naplnenia ustanovení Kúpnej zmluvy, ktoré sú nevyhnutné na spracovanie Elektronickej objednávky, realizáciu dodávky Tovaru, zútovanie platieb, vybavenie Reklamácie a komunikáciu s Kupujúcim v rozsahu uvedenom v Elektronickej objednávke.

  3. Kupujúci udeuje súhlas na spracúvanie svojich osobných údajov a estne vyhlasuje, e svoje osobné údaje poskytol Predávajúcemu dobrovone na úel vyplývajúci z Kúpnej zmluvy a na úel priameho marketingu, v rozsahu uvedenom v Elektronickej objednávke, na obdobie desiatich rokov. Kupujúci zárove estne vyhlasuje, e všetky ním uvedené údaje sú správne, úplné, pravdivé a aktualizované a je si vedomý obianskoprávnych a trestnoprávnych následkov tohto nepravdivého vyhlásenia.

  4. Poiadavky a námietky týkajúce sa spracúvania osobných údajov je Kupujúci povinný adresova Predávajúcemu na základe písomnej iadosti spôsobom a za podmienok stanovených v § 20 zákona o ochrane osobných údajov.

    5. Osobné údaje,ktoré kupujúci poskytne,slúia výlune pre potreby Predávajúceho a súvisia s plnením záväzkov vyplývajúcich z Kúpnej zmluvy.Tieto údaje nebudú alej poskytnuté,sprístupnené,alebo zverejnené tretím osobám s výnimkou subdodávateov Predávajúceho a len na úel,na ktorý boli poskytnuté Predávajúcemu.

    6. Kupujúci súhlasí,aby Predávajúci poveril spracovaním osobných údajov sprostredkovatea.

     

  •  

    Váený zákazník,milý priate,

    U 10 rokov robíme všetko pre to,aby sme chránili vaše osobné údaje.Ich bezpenos a ochrana bola a vdy bude pre nás prioritou.Chceme vás informova,e od 25.5.2018 budú v platnosti nové Zásady spracovania osobných údajov s cieom ešte viac ochráni údaje ,ktoré ste nám poskytli.

    o bude pre vás nové?

    Vaše údaje budeme chráni aj naalej. Budeme ich spracováva na základe platného právneho dôvodu,a to predovšetkým oprávneného záujmu,plnenia zmluvy,zákonnej povinnosti alebo udeleného súhlasu.

    Týmto si dovoujeme da do Vašej pozornosti zmenu legislatívy v oblasti ochrany osobných údajov.Da 25.mája 2018 nadobudne úinnos nariadenie Európskeho parlamentu a Rady EÚ .2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o vonom pohybe takýchto údajov,ktorým sa zrušuje smernica .95/46/ES/všeobecné nariadenie o ochrane údajov/a súasne nadobudne úinnos aj nový zákon .18/2018 Z.z.o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov,ktorý v zásade v celom rozsahu preberá znenie Nariadenia GDPR.

     

     

     

     

spt
Tvorba e-shopu
 重庆资质代办|建筑资质代办|施工资质代办|安全许可证代办|资质新办|资质增项|重庆共图

网上百家乐网站

  • 1、十年资质办理经验
  • 2、标准、政策的精准剖析
  • 3、多家公司的成功案例
  • 1、团队跟踪,一对一服务
  • 2、难点要点精准掌握
  • 3、与职能部门紧密联系
  • 1、共图提供资质管家服务---无后顾之忧
  • 2、共图将客户资源共享---互利互惠
  • 3、共图给客户提供平台服务---优势互利

 

专注于建筑业企业资质、安全生产许可证办理,集人才咨询服务、资质办理、企业招聘、人才交流为一体的综合性商务咨询公司

透彻了解相关政策、法规及资质标准,熟悉资质办理相关流程,对建筑施工资质等拥有丰富的办理经验,能较快解决企业在办理资质过程中所遇疑难问题

公司秉承“一次是客户,终身是朋友”的服务理念,始终以严谨的态度、饱满的热情,服务于我们的新老客户,为客户保守经营及商业机密的前提下

为您尽最大可能的规避风险,用我们的专业优势扎实有效的帮助客户实施项目审批工作;

我们独到的理念、正确的方向、勤奋的努力,赢得了客户的信任和肯定,满足客户需求的同时也赢得了我们自身的成功

网上百家乐网站以共图公司的专业,为客户提供优质的服务,也为建筑企业与人才搭建互动信息平台,使建筑企业的资质和人力资源管理适应其总体发展战略

了解更多

办资质,没那么多事儿,一键申请,剩下的交给我们

  • 姓名:
  • 电话:
  • 业务:

最新最权威的资质标准

  • 2019
    06/19

    详解资质代办公司的优势

    第一:资质代办公司告诉你什么是资质代办? 所谓代办就是你把所需要的建筑公司所要的一切材料(Material)都给代办公司(Company),由代办公司为你办理。 第...

  • 2019
    06/19

    证书岂能用来“吃空饷”

    资质代办公司: 花费数万元取得国家职业资格证书(NVQ),出租证书一年即可收回成本;通过(tōng guò)网络为持证人与企业牵线并从中分一杯羹;企业为获资质拿...

  • 2019
    06/19

    认真梳理建筑幕墙二级资质代办流程才能

    任何建筑行业的施工作业公司都需要先办理资质,资质是国家认证后的一种身份,没有资质行业内不认可你,也接不到项目(xiàng mù)工程(Engineering)。那么,...

告诉我们您的需求

      性别:

我们将尽快为您答复

扫描二维码,关注更多资讯

建筑业资质、许可证

18602397033    023-67902070

安全生产许可证

18996492756    023-67902070

公司地址:渝北区冉家坝银桦路164号(祈年悦城3栋8-8)

版权所有:重庆共图企业管理咨询有限公司

公司地址:渝北区冉家坝银桦路164号(祈年悦城3栋8-8)

备  案  号:

百度地图 建筑资质代办 上海广告片拍摄
澳门网上百家乐 澳门百家乐 澳门百家乐玩法 澳门百家乐玩法 澳门百家乐玩法 澳门百家乐玩法 澳门视频百家乐 澳门百家乐游戏 澳门百家乐玩法大全 百家乐官方网站 澳门皇宫百家乐 澳门代理百家乐 澳门百家乐网站大全 澳门百家乐论坛 澳门百家乐网站 澳门百家乐网站 百家乐网址大全 澳门赌场百家乐 澳门百家乐论坛 澳门百家乐网站